ALLEMAAL KAMPIOENEN

Het is een succesvol judo seizoen geworden. Eerst was er de verhuis naar de nieuwe dojo in het KAZ. En na een inloop periode kozen we resoluut voor de competitie en dit zowel voor jong en oud.

Zo konden we – na vele jaren afwezigheid – terug een herenteam afvaardigen naar de Callant Interclub competitie. Het werd een interessante ervaring voor het jonge team . Op naar beter volgend seizoen.

Maar ook individueel ging het goed bij JSZ. We behaalden mooie resultaten op het provinciaal- en Vlaams kampioenschap. Michiel De Bock (u18/-90) werd provinciaal kampioen te Aalter (3/2/24). Eén week later behaalde hij op het Vlaams kampioenschap (11/2) de derde plaats. Maar ook Peniel Kabeya (u21/-90) , Idar Bzhinayev (u 21/+90) en Joren Avet (u15/+66) behaalden te Aalter het podium met de zilveren plak. Joren kaapte dan nog eens de derde plaats weg op het Vlaams kampioenschap(Tielt). Op het nationaal kampioenschap te Herstal (17/2) ging het minder goed want zowel Joren als Michiel kwamen net niet op het podium. Ook op de toernooien (Zelzate, Deinze en Gent) kon Michiel het podium behalen. Op de eindranking van Oost-Vlaanderen staat Michiel als vierde geklasseerd. Zowaar een sterke prestatie.

Het bestuur van JSZ wou al deze verdienstelijke judoka’s eens huldigen in het bijzijn van de jeugd (u11 en u13), die ook het voorbije seizoen geregeld met succes op wedstrijd gingen.

Het eerste volledige seizoen in de nieuwe dojo in het KAZ sluiten we af op woensdag 26 juni….

We wensen jullie allen een mooie zomer en hopelijk zien we elkaar terug bij de start van het nieuwe seizoen op 31 augustus.