START NIEUW SEIZOEN op 2 SEPTEMBER

Ons nieuw judo jaar start op zaterdag 2 september in de nieuwe locatie in de spiegelzaal van het KAZ (eerste verdieping), Wurmendries 44 , Zottegem.

Tijdens de voorbije maand juli zijn we erin geslaagd om de verhuis uit de Helios en de opbouw in het KAZ te realiseren. Onze dank gaat dan ook naar de technische dienst van het stad, de sportdienst en de judoka’s en ouders voor de helpende handen. Zonder jullie was dit niet gelukt.

Intussen kijken we reeds uit naar de start van het nieuwe judojaar. Op 2 september openen we de deuren van de nieuwe dojo. Op zaterdag blijven de trainingsuren ongewijzigd : 15-16u : u12 initiatie; 16-17u: u12 vervolmaking; 17-18u30: volwassenen. Op woensdag liggen de uren als volgt: 15-16u: u12 initiatie; 16-17u30: u12 vervolmaking (deze training duurt 30 minuten langer dan vroeger); 20-21u30: volwassenen. Op zondag kan er (helaas) geen training meer zijn…..

Noteer alvast in jullie agenda volgende datum: op zaterdag 16 september openen we de dojo in het KAZ officieel. Technisch directeur van Judo Vlaanderen Koen Sleeckx komt training geven en rond 18u is er een Trippon-drink voor alle ouders en genodigden.