Competities te Deinze en Oosterzele

Het weekend van 6-7 mei was onze judoschool actief op twee fronten.

Op 6 mei waren we met vijf judoka’s paraat te Deinze. Het werd een succesrijke onderneming. Peniel Kabeya (u18; -90) was er duidelijk de sterkste. Ook clubgenoot Idar Bzynajev kwam er mee op het podium. Daan Bek√© deed het goed bij de u18 maar viel net naast het podium. Jules Rosier en Tim Berlo konden na een eerste gewonnen kamp zich niet verder doorzetten.

Toch proficiat aan allen.

De dag nadien (7 mei) trokken we met onze u9-11-13 naar de randori-ontmoeting met Oosterzele en Aalst. We waren met 22 jongeren goed vertegenwoordigd. Voor velen was het een eerste kennismaking met de competitie (lees randori). Het werd een aangename namiddag zowel voor de judoka’s als ouders en grootouders.

Proficiat…..

Tot slot ….we de nakende verhuis naar de nieuwe dojo in de sportzaal van het KAZ zijn we genoodzaakt om het seizoen reeds te stoppen op zondag 4 juni. De technische dienst van de stad start de afbraak van het matten platform en wil die dan later heropbouwen in het KAZ. We hopen om vanaf 2 september jullie te kunnen verwelkomen in onze nieuwe locatie……meer info volgt later