Start trainingen op 29 april.

Na een – hopelijk – verkwikkend Paasverlof hervatten we bij JSZ alle trainingen op woensdag 29 april.

De uren blijven ongewijzigd: op woensdag en zaterdag voor de jeugd om 15u (beginners) en 16u (vervolmaking). De volwassenen trainen op woensdag (20u) en zaterdag (17u). Op zondag komen alle groepen aan bod (11u).

**Op zondag 29 mei organiseren we samen met JC Oosterzele een “vriendschappelijke ontmoeting” voor alle judoka’s U9-U11 en U13. Iedereen mag deelnemen …vanaf witte gordel. Het is de bedoeling om op die manier de eerste stappen naar de competitie laagdrempelig te houden .

**Zomerstage: dit jaar hebben we gekozen om de jaarlijkse zomerstage te verschuiven naar augustus. Wegens kermis Zottegem opteren we voor een “mini-stage ” van woensdag 24 augustus tot en met vrijdag 26 augustus . Op zaterdag openen we dan met z’n allen het nieuwe sportseizoen……alle verdere info asap.