ZOMERSTAGE 2018 was weer top

Van 2 juli tot 6 juli namen 44 judoka’s van JSZ e.a. deel aan de gevarieerde jaarlijks zomerstage. In de voormiddag werden verschillende trainers uitgenodigd : technisch-directeur VJF Raymond De Clercq, Topper Ilse Heylen en Stefan De Troyer (van JC Oosterzele) en Maurice Van Sevecotte (van Herzele). In de namiddag stonden verschillende life-time sporten op het programma zoals: circusschool met clown Tyno, bosspel, mountain-biken en zwemmen. Op vrijdag namiddag konden de ouders genieten van een wervelende judoshow…volledig in elkaar gebokst door de judoka’s.

Bij deze willen we iedereen danken voor hun inzet: de trainers voor de boeiende lessen, de crea-juf Céline voor de originele werkjes, de fietsende vaders en trainers Rudy, Joachim, Steven, Noël, Peter, Sebastiaan. En last but not least de “youngsters” Marie, Yara, Simon en Tim voor hun begeleidingswerk. Tot volgend jaar ….noteer alvast de datum : van 1 juli tot 5 juli 2019.

foto’s zomerstage 2018